Klíma szerelés‎ > ‎

Klíma beszerelés

Klímaszerelő szakembereink lakossági klíma és ipari klímaberendezés szerelésével, klíma telepítésével állnak megrendelőink, partnereink rendelkezésére.

Térítésmentes helyszíni felméréssel kollégáink az egyedi igényeknek és szükségleteknek felmérése után, segítenek Önnek kiválasztani az ideális ár/érték arányú légkondicionáló berendezést.

A telepítési helyszín felmérésekor a megfelelő hűtési és fűtési hatékonyság eléréséhez sok szempont figyelembe vétele szükséges. A személyes találkozó során szakembereink megvizsgálják a klimatizálásra kerülő helyiségek számát, méretét, nagyságát, fekvését a különböző nyílászárók felületét, hőáteresztő képességét, szigetelését.

Az Önök igényeinek legjobban megfelelő légkondicionáló berendezés, berendezések ajánlásakor a különböző klíma egységek egymáshoz képesti előnyeit, extra kényelmi funkcióit (mobiltelefonról - akár interneten keresztül – is történő vezérelhetőség, ki- és bekapcsolás, beállítás, egyszerű és nagyfokú programozhatóság, stb.) kiemelve Ön meghozhatja a legjobb döntést.

Kollégáink a klíma elhelyezésére tett javaslatai során figyelembe veszik a telepítésre tervezett légkondicionáló berendezés valamint az ahhoz kapcsolódó csövek és vezetékek elhelyezésének és elvezetésének esztétikai lehetőségeit is. A javaslatokat az Önök kéréseinek megfelelően lehetőség szerint módosítja, hogy ne kelljen szembesülnie semmilyen kellemetlenséggel a légkondicionáló használata során.

A klíma beszerelés, telepítés az Önnek megfelelő, lehető leghamarabbi időpontban történik. Légkondicionáló szerelő kollégáink a lehető legkisebb zajjal és kosszal járó fúrási (szükség esetén bontási) munkák során ipari porszívóval megakadályozzák a szálló por és kosz keletkezését. A kültéri és beltéri egység összekötéséhez, üzemeltetéséhez, kondenzvíz elvezetéséhez szükséges csövek, vezetékek kábelcsatornában történő elhelyezésével esztétikussá teszik azok látható felületeit. A próbaüzem után klímaszerelő kollégáink megmutatják Önnek a légkondicionáló berendezés használatát, üzemeltetését.

Fekete Zoltán

klímaszerelés
+36-20-965-5585
Fekete Zoltán QR névjegy (vCard)