Kapcsolat‎ > ‎

Referenciák

Mercedes - Benz Manufacturing Hungary, Kecskemét"Számunkra a „Világszínvonal Magyarországról” nem csupán egy mondat, és nem csak a Kecskeméten gyártott modellekről szól.

Partnereinket természetesen nem véletlenszerűen választottuk ki. Ezen a területen is tartottunk magunkat a Mercedes - Benz alapelvéhez, amely így szól: A legjobbat vagy semmit!

A HIDRA Kft. 2012 márciusa óta partnere a Daimler - Benz AG-nek.

Caterpillar Magyarország Zrt.
A Caterpillar Magyarország Zrt. 1992. augusztus 17-én alakult meg.

Gödöllői telephelyének fő tevékenységi körébe tartozik a Caterpillar földmunkagépek bizonyos hegesztett fémszerkezeteinek gyártása.

Cégünk több eseti megbízással szolgálja ki partnerünket.

Mátrai Erőmű Zrt.- BányászatA visontai telephelyű Mátrai Erőmű ZRt a magyar villamosenergia-rendszer egyik megbízható alapegysége.

A társaság saját bányáiban külfejtéses technológiával termelt lignitből állít elő villamos energiát. Eme technológia Hidraulikus berendezését látja el cégünk helyszíni karbantartási munkálataival és folyamatos felügyeletével.
Hankook Tire Magyarország Kft.


Hankook az egyik legnagyobb, világszinten ismert  gumiabroncs gyártó vállalat,  melynek célja, gumiabroncsuk által, biztonságosabb, kellemesebb és kényelmesebb vezetési élményt nyújtani a vezetők számára.
Partnerünk tervezett karbantartási megbízásokkal keres fel bennünket, legfőképpen gépek telepítésével,  csőrendszer, csőhálózat kiépítésével és telepítésével kapcsolatban.
Lufthansa Technik Budapest Kft.
A repülőgép üzemeltetésre és karbantartásra szakosodott cég 2000-ben alakult a Lufthansa Technik és a Malév közös vállalkozásaként.
A Liszt Ferenc Repülőtéren elhelyezkedő budapesti társaság fő profilja az Airbus 320 és a Boeing 737-es repülőgép család nagyjavítása, karbantartása.
A Lufthansa újonnan felépített sátorhangárjának hidraulikus rendszerének felújításán kívül, cégünk több eseti megbízással is kiszolgálja partnerünket.
MÁV Felépítmény karbantartó és Gépjavító Kft.A társaság alapvető célja a MÁV Zrt. kezelésében lévő magyarországi vasúti pálya tervezhető karbantartási és felújítási, egyedi felújítási munkáinak végrehajtása, illetve az ehhez kapcsolódó vasútépítő, vágány és kitérő szabályozó nagy gépek üzemeltetése. Ezen túlmenően a vasúti pályához kapcsolódó járművek, gépek karbantartása, felújítása és gyártása is.
Partnerünk megbízásából, cégünk legfőképpen a vasúti pályáért felelős javítógépek (sínkarbantartó gépek), mint például az ágyazat rostáló gépek hidraulikus berendezésének felújítását és javítását végzi el.
Gallfood Pulykafeldolgozó és Értékesítő Kft.
Kecskeméti partnerünk nagy hagyományokkal rendelkező termelőüzem, melyben baromfi feldolgozás folyik.
Üzemi keretek között végzi a baromfi tenyésztését, vágását, bontását, darabolását, feldolgozását és a fogyasztásra alkalmas hús, húskészítmények, tartósított termékek gyártását, előállítását.
Éves karbantartási munkálatok elvégzésén kívül eseti és tervezett javítás és felújítást is végzünk partnerünk részére.
A karbantartási munkálatok legfőképp a csoport horgos hűtőpálya és depalettázó gépekre összpontosulnak.
CEVA-PhylaxiaA budapesti központú Ceva-Phylaxia a Ceva állatgyógyászati csoport tagjaként változatlan stratégiai módszerrel folytatja a vakcinák kutatását és előállítását. Az elmúlt évtizedben a Ceva-Phylaxia a fokozódó nemzetközi versenyben is mind nagyobb teret nyert, és termékei 95%-át olyan jelentős hústermelő országokba exportálja, mint Brazília, Thaiföld, Kína, Mexikó és Dél-Afrika.
Interplus Kft.


Partnerünk az autóipar számára gépkocsi ablakmosó berendezések részegységeit elő állító cég mint például szórófejeket és csövezéseket csatlakozókkal, szelepekkel.
Cégünk az eseti javításokon felül legfőképpen fröccsöntő gépek karbantartási munkálataival látja el partnerünket.
Beck and Pollitzer Hungary Kft.
A több mint 150 évvel ezelőtt alapított, angol magántulajdonban lévő Beck & Pollitzer, a világon az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező ipari gépmozgatásokat végző vállalat.
Tevékenységük az egyszerű, üzemen belüli gépmozgatástól, teljes üzemek telepítésén át, egészen az országok közötti áttelepítéséig terjed.
Partnerünk tervezett karbantartási megbízásokkal keresi fel cégünket, legfőképpen gépek telepítésével, csőrendszer, csőhálózat kiépítésével és telepítésével kapcsolatban.
Magyar Suzuki Zrt.
A Magyar Suzuki Zrt. 1991-ben alakult, termelő tevékenységét 1992-ben kezdte meg. A társaság fő tevékenységi köre a személygépkocsi-gyártás, az értékesítés márkakereskedői hálózaton keresztül történik. A Suzuki személygépkocsik gyártása Magyarországon a cég esztergomi gyárában történik. A Suzuki Swift, Wagon R+, Suzuki Liana egész gyártása Magyarországon folyik.
Partnerünk legfőképpen eseti gépjavítással és présgép javítással kapcsolatos megbízással keresi fel cégünket.
Yorkshire Fittings Gyártó Kft.Az angliai székhelyű de Magyarországon 1989-ben megalakuló Yorkshire Fittings-gyártó Kft. fő profilja a meleg-, hideg vizes, valamint gáz rendszerekhez különböző profilú csőidomok, azaz fittingek, gyártása.
Az általány díjas karbantartási munkálataink többek közt présgépek, CNC gépek, csőhajlító és vágóberendezésekre összpontosul.
Wienerbergner Téglaipari zRt.
A Wienerberger téglaipari zrt. magyarországi jelenlétük alatt piacvezető pozíciót építettek ki az égetett kerámia anyagú falazóelemek, födémek, áthidalók, burkolótéglák piacán.
Cégünk tervezett karbantartási munkálatain kívül a berendezések modernizálásával is ellátja partnerünket.