Kapcsolat‎ > ‎Blog‎ > ‎

Vizsgabeszámoló (2013.04.10)

HIDRA FK Kft., 2013. ápr. 10. 6:07   [ 2014. júl. 7. 4:13 frissítve ]
A tegnapi napon az idei első "Vegyes" csoportunk sikeresen OKJ vizsgát tett. Amint már bizonyára sejtitek a "Vegyes" megjelölés ennél a csoportnál is azt jelenti, hogy különböző (de egymással azért "rokon" kapcsolatban álló) szakmából történt a vizsga. Nevezetesen ezen csoportnál ez 3 szakmát jelent: A csoportban sajnos volt néhány résztvevő aki valamilyen oknál fogva nem tudott megjelenni a vizsgán, azonban aki megjelent az kellően felkészültnek is bizonyult. Sokan voltak akik a vizsgadrukk miatt kicsit nehezebben vették az akadályt, de volt néhány olyan vizsgázó aki szinte ámulatba ejtette a vizsgáztatókat felkészültségével.
OKJ vizsga megnyitása OKJ vizsga eredményhirdetés OKJ vizsga bizonyítványok ellenőrzése
Gratulálunk a sikeres vizsgájukhoz/vizsgátokhoz.
Ne feledjétek azonban: Csak biztonságosan és szabályosan dolgozzatok, hiszen a felelősség most már a tiétek!

2013.04.04. pedig egy a Flora Hungaria Kft. berkein belül szervezett Emelőgépkezelő tanfolyamunk ért véget a gépkezelői vizsgával.
Az intenzív képzés során 29 főt vett részt a tanfolyamon a virágszakma minden ágát képviselve. A szállítás során használt hátfalemelő kezeléséhez is szükséges a Gépkezelői jogosítvány, ennek megfelelően megszerezték a szükséges OKJ szakmát valamint a jogosítvány a Gépjármű emelő-hátfalak (4213) gépcsoportra.
A Flora Magazin idei második számába pedig egy rövid beszámoló is bekerült a képzésről.
Köszönjük nekik.
A cikk elolvasható itt
Flora Magazin HIDRA OKJ képzés a Flora Hungarianál
Kurkuma Nekik is gratulálunk a sikeres vizsgájukhoz és bízunk benne, hogy továbbra is ellátják a világ minden tájáról származó szebbnél szebb virággal a szépségre és egy kis kedvességre vágyó hölgyeket és urakat egyaránt.
u.i.: Nekünk - akik a képzés és a vizsga valamely részében meg kellett jelennünk a helyszínen - nagy örömöt okozott ennyi szép virág egy helyen. Köszönjük.