Kapcsolat‎ > ‎Blog‎ > ‎

Tanfolyam-beszámoló (2013.04.02)

HIDRA FK Kft., 2013. ápr. 2. 3:53   [ 2017. aug. 14. 1:33 frissítve ]
Az utóbbi időben (szerencsére) elég sok dolgunk akadt az éppen folyamatban lévő vagy induló tanfolyamok és vizsgák szervezése körül, így sajnos kicsit elhanyagoltuk az érdeklődőknek képzéseink bemutatását.
A teljesség igénye nélkül bemutatunk néhány a közelmúltban különböző OKJ képzéseinken, vizsgáinkon vagy gépkezelői vizsgán készült képet (hátha érdekel valakit ez is :-) ).
A 2012 októbere óta az MTVA-nál húzódó Emelőgépkezelő tanfolyamunkon néhány résztvevőnek szüksége volt "Színpadtechnikai emelő-berendezés" kezelői jogosultságra is. Ezen berendezésekről néhány kép:
Emelőgépkezelő tanfolyam Emelőgépkezelő tanfolyam Emelőgépkezelő tanfolyam
Azóta a résztvevők sikeresen túl vannak az OKJ vizsgáikon (bizonyítványaikat át is vehették) és a gépkezelői vizsgáikon is (a Gépkezelői jogosítvány még nem készült el, de amint az NKH átadja nekünk őket kiosztjuk majd azokat is).
Emelőgépkezelő OKJ vizsga február 26. Emelőgépkezelő OKJ vizsga február 26. Emelőgépkezelő OKJ vizsga február 26. Emelőgépkezelő OKJ vizsga február 27.

A tavalyi év novemberében egy elég vegyes csoportot sikerült indítanunk. A képzésben résztvevők túlnyomó részt Targoncavezető, Emelőgépkezelő és néhányan Földmunkagép kezelő szakmát kívántak szerezni. Alapelvünkhöz hűen, hogy minden jelentkezőnek azt adjuk amire szüksége van (nem pedig azt amire hiszi, hogy szüksége van) kiképeztük és levizsgáztattuk őket is.
Az OKJ vizsga előtti feszült várakozás OKJ vizsga eredményhirdetés Gépkezelői vizsga (vezetőüléses targonca) Gépkezelői vizsga (vezetőüléses targonca)
(képzésükről már olvashattatok két régebbi bejegyzésünkben is ITT és ITT )

A Magyar Posta Zrt. embereinek képzése is erőteljesen leköti időnket, így a hét helyszínből csak kettőről mutatnék nektek néhány képet is.
A Liszt Ferenc repülőtér 2. terminál mellett működő Nemzetközi Posta Kicserélő Üzem dolgozói már sikeresen túlestek az Emelőgépkezelő és a Targoncavezető OKJ vizsgájukon amint azt láthatjátok is a második képen :-)
Feszült várakozás a Magyar Postánál is Vidám megkönnyebbülés a bizonyítványosztáskor
Az Egressy úton működő Központi Szállítási Üzem dolgozói pedig egyelőre csak a képzésen vannak túl és (remélhetőleg) gőzerővel zajlik az otthoni felkészülésük az április 20. OKJ vizsgára.
Gépjármű emelő-hátfalak gyakorlati oktatás Hátfalemelő gyakorlat

 Sok sikert nekik!