Kapcsolat‎ > ‎Blog‎ > ‎

Gépkezelői vizsga (2012.06.19.)

HIDRA FK Kft., 2012. jún. 20. 6:29   [ 2017. aug. 7. 21:56 frissítve ]
Gépkezelő vizsga közbenA tegnapi napon sikeresen túlestünk egy újabb gépkezelői vizsgán. Bár a vizsga kicsit nehezen indult, végül a 35 fő + a vizsgabizottság + vizsgáztatók + a gépek megfelelő helyre történő logisztikai problémáit azért legyőztük.
A vizsgázók felkészültsége és gyakorlata megalapozta a vizsga sikeres kimenetelét. A vizsgabizottság (írásban kicsit visszafogottan) meg is fogalmazta elégedettségét. Kifejezett dicséretben részesültek gyalogkíséretű targoncán vizsgázó hölgy hallgatóink megjelenésük, felkészültségük és tudásuk miatt egyaránt.
Egy résztvevőnek szóbeli vizsgát is kellett tennie, de ő is sikeresen vette az akadályt.
A szükséges adatok egyeztetése és a dokumentáció elkészítése miatt kicsit sokáig húzódott a vizsga befejezése, de ezt szerencsére a vizsgázóknak már nem kellett megvárniuk.
A gépkezelői jogosítvány 1-2 hét múlva készül el (amiről természetesen értesítünk majd mindenkit). Még egy kis kitartás addig, hamarosan kézben tarthatjátok legújabb szerzeményeteket, bizonyítékát annak, hogy ha akartok fel tudtok készülni és megszerzitek azt amire szükségetek van.
Természetesen aki szeretne további gépcsoportokból (is) vizsgázni azt természetesen szívesen fogadjuk ismét.
Addig pedig aki kíváncsi betekintést nyerhet a vizsgán készült dokumentumok egy részébe (és természetesen megkeresheti magát benne :-)